top of page

Vårt globale initiativ

Hos Nanotech Solutions Norge AS, er vi opptatt av å levere overflateteknologi-løsninger av høy kvalitet til selskaper i alle størrelser. Vårt fokus er på nanoteknologi, med over 15 års erfaring på feltet.

Teamet vårt brenner for innovasjon og nytenking, og vi tilbyr våre kunder smarte løsninger som optimaliserer all overflate med unike egenskaper. Med eksklusive rettigheter sikret fra de fremste leverandørene i sine respektive profesjonelle domener, gir vi våre kunder de optimale løsningene for deres utfordringer.

Vi er stolte av å tilby en robust produktportefølje som inkluderer anti-ising, antimikrobielle forseglinger, mikrobarrierer og behandlinger for nesten alle overflater.

Noen av våre ledende produkter inkluderer Hirec, Ultra-Ever Dry, Gentoo og Onyx Coating. Hirec-systemet forhindrer akkumulering av snø og is på telekomutstyr, vindmøller og forskjellige infrastrukturkomponenter, mens våre Ultra-Ever Dry og Gentoo-produkter er utmerkede vannavvisende løsninger med en imponerende kontaktvinkel og antikorrosjonsegenskaper.

Totalt sett gjør vår omfattende forståelse av utfordringer og implementering av passende teknologiske løsninger alle selskaper å nå sine mål. Kontakt oss for å lære mer!

Location_map_NTSN

Tilstedeværelse i markedet

NTSN inngår samarbeid med NTT AT

NTSN har inngått samarbeid med NTT AT for å kunne tilby den fantastiske Hirec® -produktserien i tillegg til SAPOE. Vi er stolte av å ha eksklusive rettigheter for denne eksepsjonelle produktserien i Europa. Hirec-systemene er spesialdesignet for å forhindre snø- og isoppbygging på telekommunikasjonsutstyr, rotorblader og andre infrastrukturkomponenter.

Overflater behandlet med Hirec har en ekstremt høy kontaktvinkel på over 150°, noe som resulterer i en meget effektiv vannavvisende effekt. Si farvel til is og snø med våre utrolige Hirec-løsninger!

NTT Advanced Technologies
nano4you-logo

NTSN tilegnes rettigheter fra nano4you

Vi er glade for å kunngjøre at NTSN har gått sammen med Nano4You for å bli den offisielle distributøren av deres banebrytende overflateteknologi basert på nanokjemi og partikler.

 

Nano4You har en imponerende "track-record" for leveranse av eksepsjonelle løsninger til ulike overflater.

Takket være dette partnerskapet har vår produktportefølje i NTSN utvidet seg betydelig. Vi er glade for å tilby deg et bredt spekter av løsninger, inkludert anti-mikrobielle coatinger og mikrobarrierer. Vi tilbyr enestående overflateteknologiløsninger som vil dekke dine unike behov.

Samarbeid med UltraTech

Vi er glade for å kunngjøre at Nanotech Solutions Norway har opprettet en forhandleravtale med UltraTech's lisenshaver i Norge. Vi er glade for å fortsette vårt partnerskap med Ultra-Ever Dry® og Gentoo ™.

Denne avtalen lar oss tilby deg de enestående Ultra-Ever Dry® og Gentoo ™ -produktene, som gir eksepsjonelle vannavvisende og beskyttende egenskaper. Vi er opptatt av å bringe deg de beste overflateteknologi-løsningene, og vi ser frem til å bistå deg med disse enestående produktene.

Ultratech
Final-Logo-Onyx-Scandinavia---1100x600-t

Eksklusiv avtale med WakTech

Vi er glade for å kunngjøre at NTSN og WakTech har inngått en kontrakt som gir NTSN forhandlerrettigheter for Skandinavia. WakTech er skaperen av det revolusjonerende Onyx -Coating systemer, kjent for sine innovative behandlinger for kjøretøy.

Denne avtalen viser NTSNs dedikasjon til transportindustrien, inkludert biler, motorsykler, bobiler og andre typer kjøretøyer. Vi er glade for å gi deg de eksepsjonelle Onyx-Coating produktene som vil forbedre og beskytte kjøretøyet ditt. La oss levere innovative og høykvalitets løsninger for bevaring av alle dine transportmidler.

bottom of page