top of page

Skreddersydde løsninger

Hos Nanotech Solutions Norway er vi stolte av å tilby de beste segmenterte løsningene i bransjen. Vår dype forståelse av hver teknologi i vår portefølje kommer fra mange års erfaring, engasjement og tilstedeværelse i markedet. Våre skreddersydde nanoteknologi-løsninger er designet for å skyve grensene for hva som er mulig, støttet av et globalt team av lidenskapelige eksperter dedikert til å forme fremtiden.

Vårt enestående team av dyktige utviklere, forskere og erfarne produsenter tar en samarbeidende tilnærming til innovasjon og teknologi. Vi er opptatt av å gjøre visjonen din til virkelighet og samarbeide tett med deg for å oppnå dine mål og forventninger.

 

Med NanoTech Solutions Norway som, kan du utforske fremtiden for (nano) teknologi med selvtillit og presisjon. Bli med å forme fremtiden med innovative løsninger som gir resultater.

Forskningslabratorie

Starte et nytt prosjekt?

Kompetanse på tvers av fagområder
Vårt mangfoldige team samler kompetanse fra forskjellige fagområder og sikrer en helhetlig tilnærming til teknologiløsninger basert på nanovitenskap. Fra utvikling til implementering dekker vi alle aspekter i prosessen.

Globalt perspektiv
Når vi opererer i global skala, utnytter teamet vårt et vell av kulturell innsikt og teknisk kunnskap. Dette mangfoldet forbedrer vår evne til å lage løsninger som resonerer med forskjellige bransjer og regioner over hele verden.

 

Innovasjon på hvert trinn
Vi trives best med å presse grensene for innovasjon. Vår forpliktelse til å befinne oss i forkant av teknologiske fremskritt gjør det mulig for oss å levere løsninger som ikke bare er banebrytende, men også fremtidssikre.

Samarbeidsutvikling
Vi tror at de beste løsningene dukker opp fra samarbeid. I et tett samarbeide med våre kunder, sørger vi for at hver løsning er fint innstilt for å imøtekomme kundens spesifikke behov og fremmer et partnerskap som går utover bare kjøp-og-salg.

Vitenskapelig dyktighet
Støttet av et team av enestående forskere, bruker vi strenge vitenskapelige prinsipper på hvert prosjekt. Denne forpliktelsen til dyktighet garanterer at våre nanobaserte teknologiløsninger ikke bare oppfyller, men overgår bransjestandarder og forventninger.

Fleksibel produksjon
Våre produksjonsevner er like tilpasningsdyktige som våre løsninger. Enten det er å skalere opp produksjonen eller tilpasse partier, sikrer produksjonsteamet at sluttresultatet samsvarer sømløst med dine krav.

 

Bærekraftig praksis
Vi forstår viktigheten av bærekraft i dagens verden. Våre nanoteknologi-løsninger er designet med et fokus på miljøpåvirkningen, noe som sikrer at innovasjon ikke kommer på bekostning av planeten vår, mennesker eller dyr.

Hva gjelder henvendelsen?
Protection for solar cells

Solceller

Vår SolarEX -coating lar mer lys nå solcellene ved å øke mengden lysoverføring, noe som fører til en økning på opptil 10% i produksjonen under europeiske forhold. Vårt belegg gjør også vedlikehold mye enklere og reduserer behovet for rengjøring betydelig. Resultatet er redusert driftsstans og kostnader forbundet med vedlikehold.

De hydrofobe og oleofobe egenskapene til SolarEX beskytter solcellene mot forurensning som støv, fugleskitt og pollen. Eventuelle forurensinger fjernes enkelt fra overflaten under ved regn. Dette eliminerer behovet for aggressive rengjøringsmidler, noe som også er gunstig for miljøet.

I tillegg gir SolarEX solcellene økt motstandsdyktighet mot slitasje, noe som fører til færre reparasjoner og erstatning av kostbare deler. Dette resulterer i forbedret ytelse og økt besparelse på solcellesystemet ditt.

SolarEX-belegget vårt er enkelt å påføre og skaper en langvarig, "non-stick" (hydrofob og oleofob) beskyttelse på de ytre overflatene til solcellepanelene dine, som resulterer i høyere utbytte og lavere vedlikeholdskostnader.

 

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan SolarEX kan optimalisere solenergiproduksjonen din.

Vindturbiner

Vindkraftproduksjon i kalde regioner utgjør unike utfordringer og kompleksiteter, spesielt i områder som fjellregioner i Norge og Nord -Europa. Effekten av isdannelse på vindturbiner kan føre til redusert kraftproduksjon, ubalanse i rotorbladene, økte svingninger, høyere belastninger, potensielle nedleggelser og en fare for iskast i det omkringliggende området.

Akkumulering av is på vindmøller påvirker deres aerodynamiske effektivitet betydelig, noe som til slutt resulterer i redusert utbytte eller havari. Vindmøller i kaldt klima krever spesialiserte løsninger for å minimere effekten av isdannelse og sikre optimal ytelse. Implementering av anti-isingsteknologier og beskyttende belegg kan bidra til å forhindre is-oppbygging, opprettholde balanse i rotorbladene og redusere risikoen for isrelaterte problemer.

Når byggingen av vindkraftverk fortsetter å øke i kalde regioner, er det viktig for bransjens interessenter å adressere disse utfordringene effektivt gjennom innovative løsninger og strategisk planlegging for å sikre påliteligheten og effektiviteten til vindmøller i slike miljøer.

 

Å samarbeide med erfarne partnere som Nanotech Solutions, som kan tilby skreddersydde løsninger for kalde klimaforhold, kan bidra til å optimalisere vindkraftproduksjonen og overvinne hindringene forbundet med isdannelse og drift i utfordrende miljøer.

Wind turbines in Norway
Drone in snow and rain

Droner

Effekten av isdannelse på droner og rotorblader gir betydelige problemer og driftsbegrensninger i is, snø og regnfulle forhold.

Eksisterende løsninger for is og frost krever ofte strøm, noe som resulterer i tekniske utfordringer, økt energiforbruk og en mer påvisbar digital signatur.

 

Vårt fokus har vært på forebyggende tiltak som ikke påvirker drone-egenskaper eller krever ytterligere tekniske løsninger, men bidrar til å forhindre isdannelse og væskeansamling på utsatte deler, inkludert elektronikk.

 

Vi har testet og bevist effekten av teknologier som Hirec og Ultra-Ever Dry, som kan brukes i droneroperasjoner for å proaktivt beskytte mot isdannelse og ugunstige værutfordringer.

 

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan våre Hirec og Ultra-Ever Dry teknologier kan ivareta droner og rotorblader ved å forhindre atmosfærisk isdannelse og ugunstige værutfordringer.

Infrastruktur

Våre løsninger tilbyr forebyggende tiltak for å redusere akkumulering av is og snø på kritisk infrastruktur, noe som resulterer i redusert vedlikeholds- og reparasjonsbehov. Risikoen for fallende is og snø fra bygninger, installasjoner og annen infrastruktur utgjør i økende grad farer for mennesker, dyr og natur.

Kraftledninger fungerer som et godt eksempel på infrastruktur underlagt ekstrem stress fra naturlige elementer. Disse utfordringene kan ha innvirkning på enkeltpersoner og viktige tjenester. Det er viktig å bruke proaktive løsninger som ikke er avhengige av eksterne systemer for å fungere effektivt.

 

Effektiv og uavbrutt kommunikasjon er avgjørende mellom samfunns-kritiske enheter som fly, båter, militær, nødetater og redningsbyråer. Denne direkte innvirkningen på helserisiko, miljøpåvirkning og vesentlig tap krever proaktive tilnærminger.

 

Ved å ta i bruk våre løsninger, kan organisasjoner dempe risikoen forbundet med is og snø på kritisk infrastruktur, sikre enkeltmenneskers sikkerhet og minimere innvirkningen på samfunnet og miljøet.

Protect infrastructure against climate
NanoFloor - beskytter gulvet ved hjelp av nanoteknologi

Parkett & Laminat

Opplev den neste generasjonen av parkett- og laminatbeskyttelse med NanoFloor, en revolusjonerende gulvforsegling som setter nye standarder i bransjen. Vår moderne løsning er designet for daglig bruk og presisjon for å levere uovertruffen ytelse.

NanoFloor er bygget med avanserte nanomaterialer, og tilbyr flere fordeler, inkludert overlegen holdbarhet, en vannavvisende overflate og en robust antibakteriell effekt. Belegget gir i tillegg UV -beskyttelse og forbedrer overflatens rengjøringsbehov effektivt.

NanoFloor, et usynlig belegg som ikke påvirker gulvets estetikk eller dets egenskaper, noe som gjør det til et ideelt valg for de som setter pris på sømløse løsninger. Imidlertid vil brukerne merke dens effektivitet i hvordan vann perlers opp på gulvets overflate og gir utrolige hydrofobe effekter.

Med NanoFloor kan du utforske uendelige muligheter for et forbedret stue- og arbeidsmiljø, ettersom det tilbyr unike funksjoner som skiller det ut når det gjelder ytelse og holdbarhet. Velg NanoFloor for å oppleve enestående gulvrengjøring og vedlikeholdsevner.

Olje & Offshore

Gentoo er et allsidige og avanserte korrosjonsbestandige belegget som utmerker seg i de tøffeste miljøene. Designet for brukervennlighet, overgår Gentoo konkurrentene med sin eksepsjonelle kombinasjon av høye slitestyrke og lave overflateenergi.

Dette gjennomsiktige belegget avviser ikke bare vann, men gir også motstand mot et bredt spekter av oljer, baser, syrer og løsemidler. I tillegg skaper Gentoo en utrolig hard og slitesterk overflate som effektivt beskytter mot mekanisk slitasje, forurensning og korrosjon.

Gentoo er en sol-gel-løsning (fra et flytende til et fast belegg), som revolusjonerer korrosjonskontroll og overflatebeskyttelse. Gentoo gjennomgikk omfattende tester utført av Ultratech International og dets partnere, inkludert NanoTech Solutions Norway. Disse testene involverte streng evaluering av Gentoo's nøkkelegenskaper i både laboratorie og felt, inkludert samarbeid med United States Air Force (USAF).

Velg Gentoo og dra nytte av dens overlegne ytelse og påviste pålitelighet innen korrosjonskontroll og overflatebeskyttelse, støttet av omfattende testing og partnerskap med respekterte organisasjoner.

Anti-corrosion with Gentoo
bottom of page