top of page

NanoFloor - praktisk eleganse

Velkommen til fremtiden innen parkett- og laminatbehandling!

NanoFloor er et revolusjonerende gulvbelegg som overskrider konvensjonelle løsninger og er laget med presisjon og konstruert med tanke på daglig bruk. NanoFloor er utviklet med avanserte nanomaterialer som gir blant annet økt holdbarhet, vannavvisende overflate og en aktiv antibakteriell effekt. NanoFloor fungere også som UV-beskyttelse og gir en betydelig enklere overflate å holde ren.

Kilde: Gulvdeal

Hva gjør nanoteknologi med gulvet?

Holdbarhet uten sidestykke

NanoFloor er ikke bare et nanobasert gulvbelegg, det er et "skjold" som består tidens prøve. NanoFloor er forsterket med topp moderne nanoteknologi og danner et ultra-tynt beskyttende lag på gulvene dine - en formidabel barriere mot slitasje. Ta farvel med riper, flekker og slitasjemerker, uavhengig av de daglige utfordringene den står ovenfor.

Estetisk fortreffelighet

Skjønnhet møter funksjonalitet med NanoFloor. Dette nyskapende belegget forbedrer utseende til gulvene dine og skaper en naturlige dybde i mønsteret og intrikate detaljer. Fra elegante og moderne til tidløse klassikere innen parkett og laminat, er NanoFloor den perfekte løsningen for enhver smak og for ethvert gulv.

Enkelt vedlikehold

Opplev gleden ved problemfritt vedlikehold med NanoFloor. Takket være det innovative designet blir rengjøring en lek. Søl, støv, vann og skitt blir frastøtt, noe som gjør gulvene dine enkle å tørke rent med minimal innsats. Nyt mer tid til å gjøre det du vil og mindre tid på rengjøring - NanoFloor forenkler din daglige rutine.

Miljøansvar

Hos NanoTech Solutions Norway tror vi på bærekraft. Vårt engasjement for miljøet gjenspeiles i den miljøvennlige sammensetningen i våre produkter, som i NanoFloor coating. Minimer karbonavtrykket ditt uten at det går ut over kvaliteten. NanoFloor kombinerer ytelse med en ansvarlig tilnærming til planeten.

Uendelige applikasjoner

NanoFloor er ikke bare begrenset til boliger, men er en allsidig løsning for utallige applikasjoner. Fra hjem og kontorer til kommersielle og industrielle omgivelser tilpasses NanoFloor til dine unike behov. Utforsk mulighetene med NanoFloor som din pålitelige følgesvenn.

Hør hva andre sier

Ikke bare ta vårt ord for det - utforske suksesshistoriene til NanoFloor hos vår eksklusive forhandler Gulvdeal. Bli med i et fellesskap av fornøyde kunder som har omfavnet fremtiden for gulv.

Kom i gang i dag

Klar til å revolusjonere gulvet din? Besøk Gulvdeal for å oppdage hele spekteret av NanoFloor -produkter og finne den perfekte løsningen for behovene dine. Løft omgivelsene dine med NanoFloor - et vitnesbyrd om innovasjon, holdbarhet og uovertruffen kvalitet.

Slik påføres NanoFloor

Kilde: Gulvdeal

Hvorfor bruke NanoFloor på ditt parkettgulv

NanoFloor inneholder en spesialutviklet Nano-konsentrasjon som på atom-nivå trenger inn i parkettgulvet og omskriver fullstendig egenskapene til parkett. Følger du det revolusjonerende Nano-programmet til Nordic Flooring så får du følgende unike egenskaper:

Vannavvisende

Du trenger aldri mer være redd for å søle vann på ditt parkettgulv. Overflaten blir med NanoFloor 100% vannavvisende.

Slitestyrke

Du trenger aldri mer slipe eller lakkere ditt parkettgulv. Med det enkle Nano-programmet får du kontinuerlig en beskyttet overflate med unike egenskaper. Vanlig lakkert parkettgulv har microskopiske krakeleringer og er ikke vann-avvisende. Lakken forringes også gradvis over tid samtidig som de microskopiske sprekkene blir større og flere i antall.

 

Antibakteriell

NanoFloor tetter og forsterker alle porer, gjør overflaten slitesterk og motstandsdyktig. NanoFloor forhindrer i tillegg dannelser av sopp og bakterier i overflaten.

 

UV resistent

Ekte materialer som tre/ parkettgulv påvirkes av UV-lys noe som fører til fargeforandringer og falming i større og mindre grad. Lakken til Nordic Flooring har maksimalt UV-filter, men forhindrer allikevel ikke at treet påvirkes og utsettes for fargeforandring. Nano har en unik UV- beskyttelse og gir opptil 100% UV-beskyttende overflate.

 

Enkelt renhold

NanoFloor gir unike egenskaper i forhold til vaskbarhet og smussavvisende overflate. NanoFloor skal derfor aldri mer rengjøres med kjemikalier/ såpe. En god microfiber mopp og rent vann er metoden for å få gulvet helt rent. Følg for øvrig anbefalt rengjøring for Nordic Flooring- gulv.

Kilde: Gulvdeal

Laminatgulv Steelworks

Laminatgulv Steelworks

gulvdeal-logo
Laminatgulv Atomic Longplank

Laminatgulv Atomic Longplank

gulvdeal-logo
Fiskebensparkett Ustaoset

Fiskebensparkett Nordkapp

gulvdeal-logo
Fiskebensparkett Nordkapp

Fiskebensparkett Ustaoset

gulvdeal-logo
Hva gjelder henvendelsen?
bottom of page